Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.
Foto

Pane Vopařile, nenechte se otrávit. Možná nemáte všechno přesně, ale v jádru máte pravdu. Všimněte si, že jakmile se někde trochu otřete o AB, tak vyskočí z krabičky spousta čertíků (možná najatých, možná jen navedených) a napadají kdeco, jen aby pisatele umlčeli nebo dehonestovali. A když ne pisatele, tak aspoň ty, kteří mají jiný názor.

0 0
možnosti

Takto napsáno svědčí buď o naprosté, totální nevědomosti (viz zajištovací příkaz), resp. o boji za prosperitu a zastavení propadu soc.demokracie.

0 0
možnosti

Soudruh Vopařil dostal text a jen za něj zřejmě podepsal. Splnil úkol.

0 0
možnosti

Kolik je vám let pane Vopařile, že tak už radíte všem ? Já už jsem v důchodu a sám bych si to takto nedovolil. Prostě nejsem vševěd, i když děd ano.

0 0
možnosti
Foto

27 let, viz profil. Jsou rady a rady, já neříkám, jak řídit Ministerstvo financí, já kritizuji konkrétní kroky a za ně odpovědné osoby a udávám i důvody. A jak vidíte, jsem otevřen diskuzi a konfrontaci s argumenty.

2 0
možnosti

Autor dobře splnil úkol zadaný soudruhy Kalouskem a Sobotkou.

5 6
možnosti

je to smutný ale je to tak.....

0 0
možnosti

Zaslepení obdivovatelé velkého AB nikdy nepochopí že dělným lidem ON pohrdá stejně jako u něj zaměstnanými Ukrajinci a neváhá je častovat peprnými výrazy, podnikatele přehlíží jak spálené lány jeho konkurentů, přesně tak totiž dopadnou všichni s odvahou konkurovat megaholdingu. Dřevorubci z FÚ to zařídí. Nejsrandovnější jsou ti pomatenci co tvrdí, že už má dost na víc nepotřebuje. Kolik si oni myslí, že je pro AB dost? Aha, oni nemyslí, tím to bude. Zejména díky svým médiím dokáže zaslepit slabší povahy a naprogramovat je jako zombie voliče co nevidí, neslyší, hlavně nemyslí a rozcupou každého svobodně žijícího. Tyto nemrtvoly nechápou co je být zaměstnancem AB, ale masochisticky chtějí stát jako firmu, aby mohli nastavit dobrovolně záda a ještě u toho zpívat eposy velkému guru.

9 2
možnosti

Stokrát lépe je nastavit ve státní správě režim jako v privátní firmě,než sledovat všechny předchozí kauzy aparátčíků hrdě se ohánějící vlajkou ,,SLužba státu" a přitom se dopouštějíc kauz známých z minulosti ...Rath,Nečas,kmotřici z ODS, privatizace OKD a další a další resp. z nynějška ..skvělá podpora sportu. To je Vaše představa fungování státní mašinerie. Moje nikoliv. nejsem zaslepený obdivovatel AB a už vůbec jeho fanda, fyzicky a jeho projevy je mi odporný, ale daleko odpornější jsou politici napříč stranami kážící morálku a zdůraznující etický kodex a přitom právě tyto kategorie porušují. A ještě bych dodal,že tato podívaná se mi hnusí,neb z mých peněz nechci aby se platil hon sjednoceného bratrstva na jednoho nečlena. Toto bratrstvo by mělo být vyměněno za tým lidí,kteří nebudou podvádět,lhát a korumpovat ale zajistí lidu této země prosperitu a bezpečnost (tedy alespoň). A budu jen rád, když příjde více lidi z byznysu,než aparátčíků s karierou mimo reálný život,který pro mnoho lidi není zrovna lehký, no jak by byl, když politici nedělají svou práci, ale pořádají v úředních hodinách diskusní divadla místo zlepšení a chcete li optimalizace zákonů.

0 0
možnosti

J22i58r23i 12D52v40o55r66a39k

14. 5. 2017 20:51

EET je zcela normalni zalezitost obzvlast na zapad od hranic CR. A tzv. "korunove" dluhopisy? Zeptejte se i Bank, statnich a jinych Firem ale je jich celkove pres 500. Kdyz pak podate trestni oznameni a nebudete placat nesmysly, budu Vam verit. Jinak jdete s tema slataninama... Rv

5 7
možnosti

EET v podobě, jaká je u nás, je "normální" leda tak v Chorvatsku. To je na jihovýchod od nás.

10 1
možnosti

Problém je na vaší straně jak si představujete ideál. Ve skutečnosti se mnohé věci upřesňují za pochodu, třeba EET je obrovský balík souvztažností a proto je potřeba být připraven jej upravovat a řešit věci jak si za pochodu.

Taky ze dne na den nemáte prosperující velkou firmu ....

Sobotka jej chtěl shodit a proto byl důrazně proti.

Co je zajímavé a taktéž jsem to sledoval že v této politické krizi ČSSD nevyužila oněch 100 miliard v chybách v účetnictví.

Na místo toho použila svůj osvědčený scénář.

Proto máme i NKU.

Zkrátka platí kde chce psa bít vždy si hůl najde ...

5 8
možnosti
Foto

Samozřejmě, že nelze podchytit vše. Ale že nikoho ani nenapadlo, že budou mít s EET problém postižení? Opravdu nemohu přijmout názor, že EET byla připravena dobře, naopak jsem přesvědčen, že primárním kritériem při přípravě byla rychlost a vše ostatní, tj. především kvalita, šlo stranou.

2 1
možnosti
Foto

před chvílí jsem dočetl blog, který mohl mít název Volte piráty a teď jsem na dalším podobném blogu, který zase nahrazuje policii a soudy. Jestli něco konkrétního na A. Babiše máte, dejte to policii. Jedno vím po přečtení vašeho blogu na 105%. Piráty volit nebudu.

9 7
možnosti
Foto

Četl jste tento článek? Právě, že tento článek zmiňuje důvody zejména morální a postojů než legislativní (k vašemu výroku "nahrazuje policii a soudy). Že Andrej Babiš, potažmo MF, potažmo FS, požadují po jiných disciplínu a jdou po nich i protiprávně (a to i opakovaně), sám Andrej Babiš však má kolem sebe velmi temné prostředí, a to je zřejmě v pořádku.

Volte, koho uznáte za vhodné.

9 5
možnosti
  • Počet článků 15
  • Celková karma 0
  • Průměrná čtenost 1314x
Jsem dalším člověkem se zájmem o veřejné a společenské dění. Již dlouhý čas sleduji a komentuji toto dění v rámci zpravodajských článků a jejich diskuzí. Nyní je mým záměrem své, občas netradiční, pohledy zveřejňovat podrobněji v rámci blogu. Z hlediska politické mapy jsem těžko zařaditelný. Neřadím se ani vlevo, ani vpravo, řeším jednotlivé návrhy z pohledu systému. Řadím se mezi liberály, dávám ovšem velký důraz a ohled na konkrétní kontext. Ale posuďte z článků sami... Jsem softwarový vývojář, bývalý člen České pirátské strany, 32letý obyvatel Berouna.

 

Můj politický čtyřlístek

Levicový segment
- státem placené školství, podpora vzdělávání
- státem placené a moderní zdravotnictví
- podpora hromadné dopravy
- sociální jistoty

Pravicový segment
- podpora malého a středního podnikání
- rozumná daňová politika
- méně regulací a paternalismu
- stabilnější a přehlednější právní prostředí

Segment dobrého hospodáře
- plně transparentní hospodaření státních institucí a podniků
- efektivní vynakládání veřejných financí
- zapojení občanů do rozhodování, participativní rozpočty obcí
- revize stávajících smluv

Segment vyšších hodnot
- svoboda slova a šíření přijaté informace
- rovnost občanů před zákonem
- ochrana soukromí a soukromých údajů
- skutečná ochrana životního prostředí, rozumná energetická koncepce

Seznam rubrik