Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.
Foto

robotizace určitě nezaměstnanost zvýší-stejně jako zvýší zisky podnikatelů, kteří je do svých podniků zavedou, homosexuální rodiče nemusí být automaticky lepší než klasický pár on-ona, no a jestli pindík ve včelce Máje může zkazit děti při vší té nahotě a pornografii tak snadno dostupné na netu to teda fakt nevím kdo tohle vymýšlí:-/

0 0
možnosti
Foto

Robotizace některá místa zruší, jiná vytvoří. Kolik bude čeho, ukáže čas. Každopádně nějak reagovat bude určitě třeba, a proto je vhodné uvažovat nad možnými scénáři. Již třeba jen z toho důvodu, že nově vytvořená místa budou bezesporu vyžadovat vyšší odbornou kvalifikaci zaměstnanců.

K adopcím viz reakce níže.

0 0
možnosti

je smažno, lepí tlové batoumalují po dálnici.

0 0
možnosti

Člověk by měl užívat jen takové svinstvo, které jeho tělo zvládá.

0 0
možnosti

P95e20t22r 91B11u54r47i75a72n

24. 9. 2017 16:23

Resume z prvního odstavce je zavádějící, protože si klade podmínku ve stylu "jestliže". A to: bude-li klasické manželství nefunkční, kde dítě je jen nástrojem, potom funkční homosexuální svazek, kde je láska k dítěti, za rodinu považovat musím.

Ergo se dá napsat: Bude-li homosexuální svazek nefunkční, kde je dítě jen atributem rodiny bez lásky, potom musím za rodinu považovat klasický svazek, kde je dítě milováno.

A náhle je z toho argument pro zastánce klasické rodiny.

Mimochodem nechápu, kde berou mnozí lidé (a tím teď nemyslím zrovna vás) ten samozřejmý argument, že zatímco v klasické rodině se musí rodiče chovat k VLASTNÍMU dítěti hnusně, v homosexuálním páru budou ADOPTOVANÉ dítě milovat jako vlastní. Divná logika nám chce jako naznačit, že homosexuálové jsou lepšími lidičkami plni lásky a tepla domova. A přitom oni sami nám halasně zdůrazňují, že jsou charakterově naprosto stejní jako každý jiný hetero. Z této logiky tedy vyplývá, že procentuální počet dětí utlačovaných a nemilovaných v obou typech rodin musí být zákonitě stejný, a s přihlédnutím k tomu, že v jednom typu se jedná o děti vlastní a v druhém adoptované, měla by mít klasická rodina v tomto konkrétním argumentu navrch.

1 0
možnosti
Foto

Vzájemné vztahy jsou podle mě to, co je pro rodinu klíčové. Pro mě platí oboje, zkráceně: fungující homo je více než nefungující hetero a fungující hetero je více než nefungující homo.

Pokud jde "kvalitu" páru, jsem přesvědčen, že vše záleží na konkrétních jedincích. Pokud o konkrétní dítě usilují dva konkrétní stejně "kvalitní" páry, z nichž jeden je hetero a druhý homo, nejsem proti upřednostnění hetero páru, aby dítě mělo mužský i ženský vzor (i když je to dnes nemoderní rozdělovat). Ale toto se stává výjimečně. V roce 2011 bylo v zařízeních umístěno 1428 dětí do 3 let a 7150 starších dětí *. To je hodně velké číslo a stát by měl přijmout taková opatření, aby co nejvíce těchto dětí nalezlo nový domov, kde se bude dítě cítit dobře a bude mu poskytnuto to, co by být mělo a (ne)rozdílnost pohlaví by v tom neměla hrát roli. Stát sám pak přitom přiznává, že o dvou vzorech pohlaví to úplně není, když jednotlivec dítě adoptovat na rozdíl od homosexuálního páru dnes může. V obou případech navíc chybějící vzor může nahradit třeba (po adopci již) babička nebo dědeček.

* http://www.nahradnirodina.cz/m/statistiky_nahradni_vychovy_v_cr

0 0
možnosti

Redakční blogy

  • Redakční
               blog
  • Blog info
  • První pokus
  • Názory
               a komentáře

TIP REDAKCI & RSS